۴ تیر ۱۳۹۲، ۱۵:۵۲

جعفری‌نسب عنوان کرد:

تحقق 98 درصدی اشتغال در شهرستان تنگستان

تحقق 98 درصدی اشتغال در شهرستان تنگستان

تنگستان - خبرگزاری مهر: فرماندار تنگستان از تحقق 98 درصدی اشتغال در شهرستان تنگستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد جعفری نسب ظهر سه‌شنبه در نشست شورای اشتغال شهرستان تنگستان اظهار داشت: برای مبارزه با معضل بیکاری به خصوص در جوانان که میخواهند در آینده تشکیل خانواده داده و سکان زندگی خود را به دست گیرند یکی از بهترین راه‌های درآمد، انتخاب مشاغل خانگی است.

فرماندار تنگستان بیان داشت: مشاغل خانگی شروع حرکت استقلال خواهی است و زنان همواره ثابت کرده‌اند که از راه‌هایی مانند قالی بافی، گلیم بافی و سایر هنرهای دستی توانسته‌اند کسب درآمد کنند.

جعفری‌نسب گفت: در شهرستان تنگستان در سال گذشته 671 نفر با اعتباری بالغ بر سه میلیارد 131 میلیون تومان به بانک‌های عامل برای اخذ وام مشاغل خانگی معرفی شده اند که تاکنون بیش از 90 درصد آن پرداخت شده است.

وی در ارتباط با تعهد اشتغال سال گذشته متذکر شد: سال گذشته یک‌هزارو 936 نفر تعهد اشتغال دستگاه‌های اجرایی شهرستان بود که یک‌هزار و 899 نفر آن محقق که به میزان 98 درصد تعهد اشتغال عملی شده است

فرماندار تنگستان تصریح کرد: اشتغال پایدار یکی از عوامل اصلی پیشرفت و توسعه شهرستان است و این عامل اصلی نیاز به تعامل، همکاری، همدلی، پیگیری، کار کارشناسی و شناخت نیازمندهای شهرستان است.

جعفری‌نسب افزود: واحدهای کوچک تولیدی به عنوان موتور محرکه توسعه اقتصادی محسوب می‌شود و در همین خصوص توجه به مشاغل ریشه دار در خانواده‌ها به عنوان یکی از اساسی‌ترین محور این موتور محرکه برای ایجاد درآمد و اشتغالزایی مطرح است.

کد مطلب 2083836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha